Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Λ.Μ.Α - Ντροπή τους!

Συνάδελφοι, Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, αν και με αυτούς τους συνδικαλιστές που το μόνο τους πρόβλημα είναι πως θα φάνε τον Σταματόπουλο και πως θα διαλύσουν το Σ.Ε.Λ.Μ.Α., που κάθε μέρα αποδεικνύουν πόσο νοσταλγοί είναι του ΠΑΣΟΚ και δεν τους έχουμε δει σε καμία διαδήλωση...


Δείτε πρόσφατες εκλογές πριν δεκαπέντε ( 15 ) μέρες στην Ομοσπονδία μεταφορών ΟΣΜΕ, τα αποτελέσματα για να μη σας παραμυθιάζουν είναι:

ΠΑΣΚΕ έδρες 12, – ΔΑΚΕ έδρες 3, – ΚΚΕ έδρες 2 ( στις 17 έδρες ).

Μας βάζουν χέρι γιατί ενδιαφερθήκαμε για τον συνάδελφο οδηγό, που αυτοί ακούστε συνάδελφοι, είπαν ότι οι οδηγοί το κάνουν στα ψέματα ( ντροπή τους ).

Τους προκαλούμε να κατέβουμε σε Κοινή Γενική Συνέλευση με στοιχεία ο καθένας για να μάθουν όλοι οι εργαζόμενοι την αλήθεια και καπάκι εκλογές για να κάνουμε ΈΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ στη ΣΤΑ. ΣΥ., που θα κρίνουν οι εργαζόμενοι με τον ψήφο τους, και πρέπει να ξέρουν ότι θα πάθουν ότι θα πάθει και το αφεντικό τους ο Βενιζέλος.

Και δεν ξεχνάμε τον ξυλοδαρμό του Προέδρου του Σ.Ε.Λ.Μ.Α., και των δύο απολυμένων συναδέλφων στον Πειραιά ( στο μέρος που έριξαν βιτριόλι στην Κούνεβα ).

Δεν ξεχνάμε τις φάτσες τους που γελάγανε από το παράθυρο όταν μας χτυπούσαν οι μπράβοι με τα σπρέι.

Δεν δεχόμαστε υποδείξεις συνδικαλισμού από άμυαλους απόντες διασπαστές και προδότες του εργασιακού κινήματος.

Αν αυτοί θεωρούν σκόπιμο να κρύβουν τα προβλήματα εργαζομένων να χαίρονται τον συνδικαλισμό τους.

Εμείς δεν θα τους κάνουμε τη χαρά.

Εργαζόμενοι μας ψήφισαν για αντιπροσώπευση και όχι η Διοίκηση.

Έχουμε ιερό καθήκον απέναντί στους εργαζομένους.

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου