Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σύσκεψη στον δήμο Πειραιά για τα έργα μετρό και τραμ.

Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, στο Δημαρχείο Πειραιά ύστερα από πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, με θέμα το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων του μετρό και του τραμ που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός διευθυντής και εκπρόσωποι της Αττικό Μετρό ΑΕ, οι εκπρόσωποι ανάδοχων εταιρειών που υλοποιούν τα έργα του μετρό και του τραμ, ο διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρος Λάσκος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κκ. Νίκος Μανεσιώτης και Παύλος Πολιτάκης αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος Οδοποιίας κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο πρόεδρος της Ε' Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας και ο διευθυντής Οδοποιίας του Δήμου Πειραιά κ. Αχιλλέας Κουτσοδόντης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο δήμαρχος Πειραιά έθεσε μετ' επιτάσεως την ανάγκη οριστικοποίησης του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εργασιών του τραμ και του μετρό, καθώς και επιμέρους ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία της πόλης, αναφορικά με τη λειτουργία των εργοταξίων.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Αττικό Μετρό ΑΕ ενημέρωσαν ότι το έργο του τραμ θα ολοκληρωθεί εντός του 2017 ενώ παράλληλα θα υπάρξει τμηματική απόδοση δρόμων όπου υλοποιούνται εργασίες. Σε ό,τι αφορά το μετρό τόνισαν πως το έργο θα ολοκληρωθεί το 2020.

ΠΗΓΗ: http://www.tanea.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου