Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Τροποποιημένα τα δρομολόγια των ΜΜΜ την Τετάρτη

Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις των πολιτών την Τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι θα πάρουν μέρος στην 24ωρη απεργία των ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ – Μέχρι τη Δουκ. Πλακεντίας το Μετρό, «χειρόφρενο» σε τρένα, προαστιακό και τρόλεϊ.
Σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις τους θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη οι πολίτες που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία των ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα θα υπάρξουν στις μετακινήσεις με τα τρένα, τον προαστιακό σιδηρόδρομο και τα τρόλεϊ, αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μετέχουν με 24ωρη απεργία. Η απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών θα επηρεάσει και τα δρομολόγια του μετρό, του οποίου οι συρμοί θα τερματίζουν στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».
Μάλιστα, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών, ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα αυριανά βραδινά δρομολόγια των τρένων. Σημειώνεται, πάντως, πως οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους απειλούν να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους και τις μέρες του Πάσχα, αντιδρώντας στις αποκρατικοποιήσεις.

Στάση εργασίας στα λεωφορεία
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, με αποτέλεσμα αυτά να μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Κανονικά θα λειτουργήσουν το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, μιας και το προσωπικό εξακολουθεί να είναι επιστρατευμένο.
Όσον αφορά τα αεροδρόμια, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αν και αρχικά είχαν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ με 24ωρη απεργία, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Μεταφορών Μιχ. Χρυσοχοΐδη, αποφάσισαν τελικά να μην πάρουν μέρος στην απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου