Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Συνταξιούχος αστυνομικός έβγαλε όπλο σε ελεγκτές εισιτηρίων

Επεισόδιο με συνταξιούχο αστυνομικό σε λεωφορείο στα Πετράλωνα. Παραλίγο τραγωδία

Συνταξιούχος αστυνομικός, 61 ετών, απείλησε με πιστόλι ελεγκτές του ΟΑΣΑ, οι οποίοι του έκαναν έλεγχο και επειδή δεν είχε εισιτήριο τον κατέβασαν από το λεωφορείο.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, στο λεωφορείο της γραμμής Ομόνοια- Πειραιά, στο ύψος των Πετραλώνων, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Τριπτολαίμου.
Οι δύο ελεγκτές, κατά τον έλεγχο που έκαναν στους επιβάτες του λεωφορείου, διαπίστωσαν ότι ο 61χρονος δεν είχε εισιτήριο και του ζήτησαν να κατέβει μαζί τους προκειμένου να βεβαιώσουν το πρόστιμο. Ο επιβάτης τους ακολούθησε χωρίς να φέρει την παραμικρή αντίρρηση, αλλά, για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, όταν βρέθηκαν στο δρόμο, τράβηξε ένα πιστόλι και το ακούμπησε στο στήθος του ενός από τους ελεγκτές. Η ενέργεια προκάλεσε πανικό στους ελεγκτές και σε διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα ο 61χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο.
Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για συνταξιούχο αστυνομικό και το όπλο το κατείχε νόμιμα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων, όπου υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του οι δύο ελεγκτές και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
*Σημ.του διαχειριστή:όπως διαβάσαμε σε άλλα site,το όπλο ήταν γεμάτο και με σφαίρα στη θαλάμη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου